Skip to content

Verktygen för en hållbar affär

Våra verktyg

För oss är det viktigt att skapa affärsvärde för dig.

Vad som ska uppnås är en viktigare utgångspunkt än hur det ska uppnås. Med oss får du en partner som ser till helheten och utifrån den, arbetar med en rad olika verktyg för att uppnå era affärsmål. Vill du veta mer?

Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi hur vi kan hjälpa din affär att växa!

VÅR VÄLUTVALDA VERKTYGSLÅDA

Vår verktygslåda innehåller en rad olika verktyg och varenda en utav dem kan bidra till din tillväxt och öka din lönsamhet. Det är dock i kombination med varandra och i anpassning efter just din verksamhets behov som magin verkligen händer! Klicka på verktyget du vill lära dig mer om.

DIGITAL STRATEGI
digital-marketing form
Inbound Marketing
inbound-marketing searching
SOCIALA MEDIER
Sociala medier phone and heart
User Experience
user-experience, smiley
Webbutveck-ling
web-development
Marketing Automation
market-automation cog wheel
Performance Marketing
performance marketing, time

DIGITAL STRATEGI

För att lyckas nå ut med ditt budskap till rätt målgrupp och framför allt linjera dina marknadsinsatser med era övergripande affärsmål krävs en definierad strategi.

Hållbara affärer formulär

Ramverket för dina marknadsinsatser

En digital strategi skapar ramverket för alla dina marknadsinsatser och säkerställer att du håller dina investeringar i linje med dina mål. Strategiarbetet innebär bland annat att definiera och skapa förståelse för marknaden du verkar inom samt för dem intressenter och den målgrupp du vill nå ut till. När du har skapat dig en bra bild kan du positionera, anpassa och utveckla ditt varumärke utifrån din målgrupp. En tydlig digital strategi bidrar även till att ditt team arbetar mer effektivt för att uppnå samma mål.

INBOUND MARKETING

Med rätt innehåll behöver inte ni leta efter potentiella kunder, de kommer söka sig till er. Optimera er säljprocess med Inbound Marketing!

inbound markering förstoringsglas

Förtjäna uppmärksamheten

Inbound Marketing handlar om att förtjäna mottagarens uppmärksamhet genom att vara relevant. Detta görs genom att identifiera din ideala målgrupp samt erbjuda innehåll som är till hjälp för mottagarens problem eller behov. Utbildande och relevant innehåll för din målgrupp kommer stärka ditt varumärkes trovärdighet samt förbättra din leadsgenerering.

SEO/SEM/ SEA emprovement

SEM/SEO/SEA

Eftersom många potentiella kunder gör sin research online är det viktigt att synas i sökmotorer. Maximera din synlighet och öka försäljningen med SEM.

Få mer trafik och öka antalet potentiella kunder

När du har skapat relevant content måste du se till att det kan hittas. Det finns två sätt att uppnå detta: SEO och SEA.

SEO

SEO fokuserar på att få hemsidan att synas organiskt i sökmotorerna. För att lyckas med detta är det viktigt att du fokuserar på hela din hemsida, alltifrån innehåll, laddningstid till mobilanpassning. Målet är att få sökmotorerna att tycka om din hemsida.

SEA

SEA innebär att du betalar för att synas i sökmotorerna genom annonser när användare söker på vissa fraser och ord. Med SEA kan du se resultat omgående, men för långsiktiga vinster är det viktigt att arbeta med både SEO och SEA. Lär dig mer bakom klicket! 

SOCIALA MEDIER

Sprid medvetenhet om ditt varumärke, annonsera och stärk ert employer brand med sociala medier.

Idag är det en självklarhet för både privatpersoner och företag att använda sociala medier. Det är därmed viktigt att synas där!

Sociala medier via phone

Fördelen med sociala medier

Sociala medier har många fördelar. Det är ett enkelt sätt att kontinuerligt kommunicera med ditt nätverk och hjälper dig att skapa en bättre förståelse för vad din målgrupp är intresserad av. Du kan även på ett smidigt sätt stötta nya och befintliga kunder i frågor kring din produkt eller service.

Sociala medier är även ett bra sätt att skapa medvetenhet om ditt varumärke och erbjudande, oavsett om det är via Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube eller Twitter. Det är dock viktigt att anpassa kanal efter syfte och innehåll - vi hjälper dig att välja rätt!

USER EXPERIENCE DESIGN

En bra design förbättrar användarens upplevelse av din hemsida och ökar försäljningen.

Ux design, happy customers

Kundupplevelse och responsiv design

Upplevelsen av din hemsida eller app är av stor vikt för att ge goda resultat i form av leadsgenerering och ett starkt varumärke. En lättnavigerad sida som bidrar till en god upplevelse ökar chansen till att din potentiella köpare stannar längre på din hemsida, och till och med återvänder (flera gånger!) i ett senare led.

Det är även viktigt att anpassa din hemsida eller app till flera olika användarenheter. Oavsett om din besökare använder sin laptop, mobil eller padda ska det vara enkelt att ta sig fram. Det är exempelvis viktigt att fundera på vart knappar och menyer är placerade.

webbutveckling

WEBBUTVECKLING

Med en säker, välfungerande hemsida som bidrar till en god användarupplevelse kommer ni förlänga besökarens tid på er sida och öka konverteringsgraden. 

Konvertera mera med god användarbarhet

Dina besökare har höga förväntningar och skyndar snabbt vidare om din hemsida är svår att använda. Webbutveckling handlar om allt ifrån design, användbarhet och säkerhet.

Din hemsida är oftast den första platsen användaren kommer i kontakt med. Det blir din potentiella köpares första intryck av dig när denne gör sin research och hittar dig via sökmotorerna. Det är därmed viktigt att förse besökaren med rätt och lättillgänglig information.

För att vidhålla en uppdaterad och dynamisk webbplats är det nödvändigt att förenkla underhållsarbetet för ditt team som kontinuerligt kommer uppdatera sidan med nytt innehåll.

MArketing automation kugghjul

MARKETING AUTOMATION

Med ett Marketing Automation system kan du frigöra värdefull tid från repetitiva uppgifter och istället använda tiden för att utveckla din affär.

Få mer gjort på mindre tid!

När du har tagit fram en process för din marknadsföringskampanj kan du automatisera arbetsflödet och återkommande uppgifter. Utifrån din enskilda besökares användarmönster kan du även anpassa och automatisera utskick med rätt innehåll, till rätt mottagare vid rätt tillfälle. Läs mer om Marketing Automation bakom klicket!

Performance marketing mätning

PERFORMANCE MARKETING

Performance Marketing hjälper dig att se vilka annonser, kampanjer, utskick och andra marknadsinvesteringar som presterar bäst.

Receptet till lönsam marknadsföring

Att mäta och följa upp dina marknadsinsatser är receptet för lönsam marknadsföring och en hållbar affär. Detta knyter an till vikten av en digital strategi och tydliga marknadsmål. Med en definierad målbild att utgå ifrån blir dina olika marknadsinvesteringar lätta att mäta och följa upp. Det i sin tur hjälper dig att ta beslut om vilka kampanjer ni bör fortsätta med och vilka som bör avslutas.

Boka kostnadsfri konsultation