Skip to content

VÅR VERKTYGSLÅDA:

UX Design

Målet med ett genomtänkt designarbete är att förbättra användarens upplevelse av din webbplats, landningssida, blogg eller annat tänkbart content.

Syftet är att hjälpa användaren att hitta det han eller hon letar efter och leda dem rätt genom köpresan. Vi hjälper er att anpassa och förbättra upplevelsen för era unika användare!

Vill du komma igång direkt? Boka en kostnadsfri konsultation med oss.

Att tänka på med User Experience Design

Det är många delar att ha i åtanke när du skapar meningsfulla och relevanta upplevelser för era användare. Vi kan hjälpa dig med allt från att analysera er målgrupp, deras användarbeteende, optimera funktionalitet, användbarhet och branding.

Ux design

Användaren i fokus

Som du antagligen redan har kommit fram till så inkluderas hela användarresan i User Experience Design-arbetet och vår arbetsprocess har alltid dina användares intressen i fokus. Processen består av att lära känna dina användare genom research, att skapa personas, designa wireframes och interaktiva prototyper samt testning.

Vi hjälper dig att se till att er användarupplevelse är: 

  • Hjälpsam: ert innehåll bör vara till hjälp för era användare.
  • Användbar: det måste vara lätt för era besökare att använda sidan.
  • Engagerande: bilder, branding, samt andra designelement bör användas genomtänkt för att skapa en bra känsla och vara uppskattad av användaren.
  • Navigerbart: det måste vara enkelt för besökaren att hitta vad han eller hon söker.
  • Tillgängligt: ert innehåll måste vara anpassat och tillgängligt för er målgrupps förmågor och begränsningar.
Ux friendly website

Fördelar med User Experience Design

Att investera i användarupplevelsen samt design har flera vinster. Här är några exempel: 

  • Ökar interaktionsgraden och försäljningen
  • Skapar långsiktig lojalitet med användare
  • Minskar kostnader för webbutveckling

Genom att tillhandahålla en smidig och intuitiv upplevelse kommer du att förenkla navigering och köpresan för dina användare . Du kommer att få långsiktig lojalitet (behålla användare över tid) genom att möta dina användares förväntningar och anpassa funktioner till deras behov.

Att investera i UX-design är också viktigt för att hålla ner underhållskostnader genom webbutveckling när du redan lanserat din webbplats. Om du har investerat i en bra UX-design från början kommer du att spara pengar genom att undvika kostsamma korrigeringar i framtiden.

Vill du ha hjälp med er design och användarupplevelse?

Boka en kostnadsfri konsultation med oss