Skip to content

Så blev vi SharpSpring platinum partners

Marketing Automation har kommit att bli en avgörande faktor för många företags framgångar (2019). Några anledningar till detta är möjligheten att tydligt kunna se resultatet av investerade kampanjer och följa upp data. Du kan helt enkelt få klarhet i vilka insatser som genererar leads, stänger affärer och ökar värdet på sista raden.

Som en följd till ökat antal användare av Marketing Automation har även antalet systemlösningar blivit fler. idag finns det närmare 300 olika leverantörer. Beroende på er verksamhets unika användarbehov kan det vara svårt att bestämma vilken leverantör som bäst passar er. Klicka här för att komma till en jämförelse mellan de största systemen för Marketing Automation.

Vi på Sista Raden har provat flera olika leverantörer men vi har fastnat för en favorit - SharpSpring.

Vill du lära dig mer om Marketing Automation?

Ladda ner vår guide för tips om hur du lyckas med Marketing Automation

Anledningarna till att vi väljer Sharpspring är:

Funktionalitet

SharpSpring är lätt att använda vilket inte bara underlättar för oss, men även för våra kunder som är alltifrån nybörjare till vana Marketing Automation-användare. Detta gör det roligt, enkelt och framför allt tidseffektivt att komma igång.

Vi erbjuder upplärning, löpande support samt användbara rapporter för att se till att du nyttjar systemet rätt och till fullo. När du väljer att komma igång med Marketing Automation genom oss får du även möjlighet att ta del av mallar, webbkurser och annat lärorikt material.

Testvinnande och topprankad mjukvara

Tro inte bara på vad vi säger. Kolla även vad andra företag och användare tycker om plattformen. Nedan kan du se vad SharpSpring får för poäng i Capterra, G2 och Trustradius. Vi skulle även rekommendera att du tar ett par minuter för att läsa hur detta Marketing Automation verktyg tar världen med storm enligt martechseries.com.

Skalbarhet och ingen bindningstid

Priset för Sharpspring är anpassat efter ert behov och framför allt efter verkligheten som är föränderlig. Du kan enkelt växa din verksamhet utan att det ska bli kostsamt. Du kan dessutom skala ned och säga upp användaravtalet med bara en månads uppsägningstid. Detta är något som SharpSpring är ensam om på marknaden.

SharpSpring comparison

SharpSpring Platinum partner

Vi på Sista Raden har varit SharpSpring-partner sedan 2018 och vi blev stolt tilldelade SharpSprings platinum-certifiering i mars 2019. Detta innebär att vi är utnämnda experter inom Marketing Automation i allmänhet, och SharpSpring i synnerhet. I och med att vi är SharpSpring platinum partner innebär att vi är experter på att skapa fler kvalitativa leads, konvertera fler av alla leads till försäljning och att vi kan optimera företags ROI (Return-Of-Investment) när det gäller företags digitala marknadsföring.

Och du - Vi erbjuder självklart upplärning, löpande support samt rapporter när du väljer att starta igång med oss.


Vill du komma igång med Marketing Automation?

Testa vår plattform kostnadsfritt i 14 dagar!