Skip to content

Öka försäljningen genom SEO

Gör ett kostnadsfritt SEO-test och öka trafiken till din hemsida

Ta reda på hur väloptimerad en landningssida eller ett inlägg är för ett specifikt sökord eller fras. Fyll i formuläret så skickar vi en kostnadsfri SEO-analys till din mail inom kort!

Så fungerar vårt SEO-test

Ju högre poäng du får på ditt SEO- test, desto bättre presterar din sida. Maxpoängen är 100. Beroende på vilket fel eller problem som hittas kommer poäng att dras av. Vissa problem är allvarligare än andra, så poängavdragningen kommer bero på vad felet är och i vilken grad det sträcker sig.

Gör vårt SEO-test idag så att du vet vad som behöver optimeras på din hemsida!SEO- testet baseras på analys av:


Bilder


Länkar


Laddningstid


Metatitel och meta beskrivning


Domänegenskap


Innehåll

Därför är SEO viktigt

Bara i Sverige görs det över 55 miljoner sökningar varje dag. Det är därför viktigt att jobba med sökmotoroptimering om du vill hamna högt uppe i resultaten på sökmotorer som t.ex. Google. Ju högre upp du hamnar desto större chans är det att du ökar antalet besökare till din hemsida.

Det sökresultat som dyker upp på första sidan på Google får 91% av alla besökare. Den gamla goda regeln ”syns du inte, finns du inte” stämmer alltså även in på internet.

Få fler besökare till din hemsida och se till att de stannar genom att satsa på sökmotoroptimering. Gör vårt SEO-test idag och se hur väloptimerad din hemsida är!

inbound-marketing searching
get new customer

Kom ihåg helheten

Det är viktigt med synlighet och en väloptimerad hemsida, men hur bra du syns på Google får dig inte hela vägen in i mål. Det är viktigt att se till helheten och linjera SEO:n med din strategi samt övergripande affärsmål.

Vi erbjuder hela verktygslådan för digital marknadsföring och hjälper dig ta ett helhetsgrepp kring er digitala affär. Kontakta Sista Raden idag så hjälper vi dig!

SEO-testa din hemsida!

Förbättra er site idag, gör vår analys och skapa bättre digitala förutsättningar!