Skip to content

Prova Sharpspring helt kostnadsfritt!

Från leadgenererering till ROI-optimering: Sharpspring-programvaran hjälper dig att optimera dina marknadsförings- och försäljningsinsatser. Testa själv  i 14 dagar helt kostnadsfritt.

 

sharpspring, marketing automation platinum partner

Detta är vad som väntar på dig:

  • 14 dagars åtkomst
  • Testning av alla funktioner som finns i Sharpspring
  • Ingen kreditkortsinformation krävs
  • Det är ej bindande
  • Helt kostnadsfritt under dessa dagar
  • Vi är alltid tillgängliga vid behov eller om du har några frågorVad du erbjuds:


Integration med sociala medier


CRM


Landningssidor


Analytics och testning


e-postmarknadsföring


Formulär

Vad är Sharpspring

Sharpspring är en all-in-one marknadsförings- och försäljningsplattform där alla funktioner sömlöst sammanfogas för att hjälpa dig att generera leads och öka försäljning. Genom sharpspring kan vi kontakta rätt person, i rätt tid, med rätt budskap. Det blir alltså lättare att  öka försäljning, hitta fler-/ nya potentiella kunder och mäta vilka marknadsinsatser som är lönsamma och vilka som inte är. På så vis kan du sluta lägga pengar på det som inte ger bra resultat och fortsätta eller lägga mer på det du vet fungerar. Sharpspring erbjuder t.ex.

cog wheel
get new customer

Anpassar budskapet efter varje kund

Landningssidor, mail, och formulär kan du göra dynamiska. Det innebär att beroende på vem som kommer in på sidan, klickar på mailet eller fyller i formuläret kan det anpassa sig till den personen. Om besökaren redan har fyllt i ett formuläret på sidan, byts frågorna ut till nästa gång kunden besöker din sida för att du ska få veta mer om dina kunder.

Sidor och mail kan även anpassas efter besökaren, du kan skicka ut ett mail men som anpassar sig efter mottagaren. Är du intresserad av hur detta går till? Testa kostnadsfritt i 14 dagar!

Varför erbjuder vi en kostnadsfri provperiod?

Marketing automation har hjälpt många företag att öka sin försäljning. Sista Raden är stolta platinum partners med Sharpspring då detta är ett system som vi använder flitigt när vi hjälper våra kunder. Vi är övertygade om att marketing automation kommer ge mervärde för ditt företag, det är därför vi ger bort 10 gratis Sharpspring-versioner. Med vårt erbjudande vill vi ge företag möjlighet att lära känna de olika funktionerna och möjligheterna i programvaran utan skyldigheter innan ni bestämmer er för att använda Sharpspring.

Testa sharpspring idag!

Om du har ytterligare frågor om oss eller Marketing Automation, kontakta oss gärna via vår chatt eller kontaktformuläret.