Skip to content

Prova Sharpspring helt kostnadsfritt!

Från leadgenererering till ROI-optimering, med SharpSpring's Marketing Automation och CRM hjälper dig att optimera dina marknadsförings- och försäljningsinsatser. Testa själv  i 14 dagar helt kostnadsfritt.

Detta är vad som väntar på dig:

  • Marketing Automation i 14 dagar helt utan kostnad
  • Obegränsad tillgång till alla funktioner i SharpSpring
  • Ingen kreditkortsinformation krävs
  • Helt kostnadsfritt under dessa dagar
  • Vi är alltid tillgängliga vid behov eller om du har några frågorFunktionerna våra kunder älskar med SharpSpring:

Sharpspring integrerar med sociala medier
Integration med sociala medier

SharpSpring CRM
CRM


Landningssidor


Analytics och testning


E-postmarknadsföring


Formulär

Vad är Sharpspring?

Sharpspring är en all-in-one marknadsförings- och försäljningsplattform där alla funktioner sömlöst sammanfogas för att hjälpa dig att generera leads och öka försäljning. Genom sharpspring kan vi kontakta rätt person, i rätt tid, med rätt budskap. Det blir alltså lättare att  öka försäljning, hitta fler-/ nya potentiella kunder och mäta vilka marknadsinsatser som är lönsamma och vilka som inte är. På så vis kan du sluta lägga pengar på det som inte ger bra resultat och fortsätta eller lägga mer på det du vet fungerar. Sharpspring erbjuder t.ex.

get new customer

Anpassa budskapet efter mottagare

Med SharpSpring kan du göra dynamiska landningssidor, mail, och formulär. Det innebär att beroende på vem som kommer in på sidan, klickar på mailet eller fyller i formuläret kan det anpassa sig till den personen. Om besökaren redan har fyllt i ett formuläret på sidan, byts frågorna ut till nästa gång kunden besöker din sida för att du ska få veta mer om dina kunder.

Sidor och mail kan även anpassas efter besökaren, du kan skicka ut ett mail men som anpassar sig efter mottagaren. Är du intresserad av hur detta går till? Testa kostnadsfritt i 14 dagar!

Varför erbjuder vi en kostnadsfri provperiod?

Marketing automation har hjälpt många företag att öka sin försäljning. Sista Raden är stolta platinum partners med SharpSpring och ett system som vi använder flitigt när vi hjälper våra kunder. Vi är övertygade om att marketing automation kommer ge mervärde för ditt företag. Med vårt erbjudande vill vi ge företag möjlighet att lära känna de olika funktionerna och möjligheterna i programvaran utan skyldigheter innan ni bestämmer er för att använda SharpSpring.

Testa SharpSpring idag!

Om du har ytterligare frågor om oss eller Marketing Automation, kontakta oss gärna via vår chatt eller kontaktformuläret.