Growth hacking stärker din digitala affär

Få fler besökare och konverteringar på din hemsida och öka er försäljning. Ladda ner vår growth hacking guide och stärk er digitala affär redan idag!

GROWTH HACKA DIN LEADSGENERERING!

Öka förståelsen för dina målgrupper, vilka digitala verktyg som fungerar bäst för er verksamhet och hur ni når era mål. Ladda ner guiden och börja growth hacka din leadsgenerering direkt!


Detta ingår i guiden:

I vår guide om Growth Hacking berättar vi hur du kan öka tillväxten i ditt företag genom att:

  • Definiera nuläget
  • Skapa förståelse för er målgrupp
  • Sätta er growth hacking i system
  • Skapa smarta mål
  • Följa upp och mäta framgång

Detta är growth hacking

Growth Hacking handlar om att bygga relationer samt hitta vad som fungerar och inte. Ordet hacking kommer ifrån de lyckade exemplen då företag lyckats hitta det perfekta hacket som lett till att de nått det uppsatta målet. Ökad försäljning, nya kunder, fler leads, konverteringar eller prenumeranter. Det handlar om att jobba med data, statistik och analys. Du ska förstå dig på din målgrupp och anpassa produkten efter dem och inte tvärt om.

Growth Hacking gör att små startup företag kan konkurrera med de stora företagen och sina största konkurrenter.

webbutveckling

Dropbox

Dropbox gav gratis lagringsutrymme om du fick en vän att signa upp, både till dig och vännen. Ju fler vänner du fick att signa upp desto mer lagringsutrymme fick du.

Facebook

Facebook uppmuntrade nya användare att lämna sina mailadresser, de fick sedan notifikationer om de nämnts på facebook, det ledde till att fler skapade egna konton.

AirBnB

AirBnB gav boende leverantörer ett sätt att kopiera deras annons till Craglist med ett klick. Det fick AirBnB att synas för helt rätt målgrupp och det ökade deras tillväxt enormt.

SEO/SEM/ SEA emprovement

Så hjälper growth hacks din affär

Skapa din strategi genom att analysera mätbar data, se hur din målgrupp beter sig på din hemsida eller app och använd dig av den informationen. Du ska skapa en så slimmad säljtratt och konverteringskedja som möjligt och det viktigaste är att den är anpassad efter din målgrupp.

Vill du hitta nya kunder? Ta reda på var din målgrupp finns istället för att tro att de ska leta upp dig. Om du vill ha hjälp med detta hämta vår guide eller kontakta Sista Raden så hjälper vi dig att growth hacka och förbättra din affär!

Lär dig Growth Hacka redan idag!

Hämta vår guide och skapa bättre digitala förutsättningar för er affär.