Skip to content

VÅR VERKTYGSLÅDA:

Sociala Medier

Sociala medier-marknadsföring innebär att du skapar och delar intressant innehåll för din målgrupp i sociala medier-kanaler. Det inkluderas av aktiviteter som att publicera text, bilder och videor i syfte att uppnå dina marknadsföringsmål.

Vi hjälper dig att ta fram en strategi, skapa relevant innehåll för rätt kanal, automatisera publicering och framför allt växa er digitala affär via sociala medier.

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri konsultation med oss. 

 

Vikten av att välja rätt kanal

Visst väljer du, liksom jag, olika kanaler beroende på vilket syfte vi har på nätet. Ur ett användarperspektiv används LinkedIn för mer professionella sammanhang, Instagram för personliga intressen och inspiration, och Facebook har omvandlats till en generell plattform för lite allt möjligt. Det är precis det här som är poängen, var noga med att anpassa din kommunikation utifrån kanal och sätt upp strategier för varje enskild plattform. Genom att vässa din marknadsföring i sociala kanaler kan du skapa ambassadörer för ditt varumärke och öka er leadsgenerering samt försäljning.

Sociala medier

TESTA ANNONSERA I SOCIALA MEDIER!

Kom igång med annonsering i sociala medier redan idag, läs mer om våra paket!

Att tänka på med marknadsföring i sociala medier

Som du säkert har hört oss säga förut - strategi är nyckeln! För att skapa framgång och ökad avkastning med marknadsföring i sociala kanaler är det grundläggande att ta fram en genomtänkt strategi och tillhörande mål. Vi hjälper dig att definiera en strategi utifrån era affärsmål, men här är några enkla frågor som är värda att tänka på redan nu:

  1. Gå igenom era långsiktiga affärsmål och fundera hur er närvaro i sociala kanaler kan bidra till att uppnå dem
  2. Ha alltid er målgrupp i åtanke. Vart söker era kunder efter information och vad är deras intressen? 
  3. Sociala medier handlar om att skapa och bibehålla relationer. Vilka relationer vill ni att ert varumärke ska skapa, behålla och förknippas med?
Sociala medier

Vad är fördelarna med sociala medier?

Det finns mängder av möjligheter och mål som marknadsföring i sociala medier kan hjälpa er att uppnå, exempelvis:

  • Öka medvetenhet kring ert varumärke
  • Generera mer webbtrafik till hemsidan
  • Få fler konverteringar
  • Förbättra engagemang och personlig kontakt med er målgrupp
  • Skapa en tydlig varumärkesidentitet 

FÅR NI UT MAXIMAL EFFEKT AV ERA SOCIALA MEDIER?

Är du osäker på om ni får ut det bästa resultatet av era insatser i sociala medier? Vi hjälper er att få ut mer. Med en analys hittar vi eventuella gap och kan därefter optimera er marknadsföring i linje med era affärsmål.

Boka en kostnadsfri konsultation med en utav våra specialister så berättar vi mer om hur ni kan utvecklas i era sociala kanaler!

sociala medier